23 Aralık 2008 Salı

26 Aralık Günü Dersimizin Konuğu: Sarper Danış


Konu: "Advertising 2.0"

Konuşan(lar):

1) Sarper Danış
2) Yüce Zerey

Dijital Reklam Dünyasında, doygun altyapısını tükenmek bilmeyen enerjisi ve özgün yeteneği ile birleştirmiş ender profesyonellerden olan Sarper Danış , bu hafta bizlere Advertising 2.0 konusunu anlatacak. Sarper'i dinlemek için ben 26 Aralık Cuma günü Saat 19.00 da Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'ndeyim.

Peki ya siz?
Sarper Danış da kim oluyor diyecek olursanız:

"Sarper Danış Türkiye'nin lider interaktif ajanslarından Zap Medya'nın yönetici ortağıdır. Online reklam ve pazarlama iletişimi alanında 10 seneyi aşkın süredir çalışmakta ve danışmanlık yapmaktadır. A'dan Z'ye; bir markanın internette yaratılması, konumlandırılması, sunumu, müşteri ilişkileri, satış ve geri dönüşleri gibi konularda deneyimlerini hizmet verdiği ajans ve müşterileriyle paylaşmaktadır. Şirkete katıldığı son 4 senede, Zap Medya finansal ve fiziksel anlamda 10 kat büyümüş, interaktif alanda satınalmalar gerçekleştirmiş ve uluslararası bir şirket olmuştur.

Zap Medya'da internet ve medya stratejileri, SEO - SEM ve arge departmanlarına liderlik yapan Danış, aynı zamanda mecraya yenilikler getirme yolundaki çalışmalarını sürdürmektedir. İnteraktif reklamcılığın hiçbir zaman durmayacağı ve gelişerek süreceğini savunan ve Türkiye'de internet reklamcılığının gelişimi için fikirler üreten Danış, IAB Türkiye'nin kuruluşunda da yer almıştır.

1994 İstanbul Lisesi ve 1999 Marmara Üniversitesi Almanca Enformatik mezunudur. Eğitimi sırasında 1996-1997 senesinde Almanya - Bielefeld Üniversitesi Avrupa İşletme Bilimleri ve 1998-2000 senesinde Almanya - Lüneburg Üniversitesinde MIS eğitimleri aldı. Deutche Telekom'da pazarlama ve teknoloji, Carat Medya'da interaktif medya ve Plus v.2 Ajansı'nda interaktif proje yönetimi konularında görevler almıştır. Danış, 2004 senesinden beri Zap Medya'da çalışmaktadır.

1976 doğumlu Sarper Danış İstanbul'da yaşamaktadır."

Hiç yorum yok: