3 Aralık 2008 Çarşamba

5 Aralık Cuma Günü Dersimizin Konuğu Arda Kutsal

Arda Kutsal'a Dair...

Image

Kadıköy Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Girne Amerikan Üniversitesi’nden Endüstri Mühendisliği lisansını aldı. Takip eden dönemde 1 yıl süren KMI (Kavrakoğlu Management Institute) Executive MBA programını ve sonrasında Bilgi Üniversitesi'nde MBA yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Farklı sektörlerdeki firmaların çok çeşitli internet projelerinde yöneticilik görevleri üstlendikten sonra, özel bir üniversitede 2 sene Bilgi İşlem Müdürü olarak görev yaptı.


Uzel Holding Bilgi Sistemleri'nde 2 yıl boyunca proje yönetimi, iş süreçleri ve stratejik yönetim konularında çalıştıkran sonra görevinden ayrılıp Argentum Ventures’da Teknoloji Yatırımları Yöneticisi olarak çalışmaya başladı.

Argentum Ventures’daki görevinden Ağustos 2007’de ayrılarak internet girişimlerine odaklı, strateji, yatırım, ürün ve pazarlama alanlarında danışmanlık ve araştırma hizmetleri sunan Crenvo’yu kurdu.


Halen, Crenvo’nun Genel Müdürü olarak Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve internet şirketleriyle çalışmakta ve bunun yanında Webrazzi isimli popüler Web 2.0 blogunda Türkiye ve dünyadaki yeni nesil web girişimlerini analiz ve takip etmektedir.


Sevgili Arda Kutsal ile birlikte Marketing 2.0 üzerine sohbet edeceğiz.

Hiç yorum yok: